Trondhjems Eskefabrikk © 2012

Trondhjems Eskefabrikk, Østre Rosten 78, 7075 Tiller

Telefon: 72882020 Telefax: 72886161  E-post :  info@eskefabrikken.com

Kartong som emballasje

Det er ingen tvil om at kartong som emballasjemateriale er kommet for å bli.

 

I tillegg til å være et meget godt miljømessig valg, hersker det ingen tvil om at kartongemballasje i riktig form og utførelse, er sterkt salgsfremmende for det produkt man ønsker å selge.

 

Alle har vi vært i butikken som forbruker. Skal vi velge et nytt produkt for første gang, velger vi det alternativ som fenger/tiltaler oss mest. Eksempelvis vil en plastskål med etikett, komme til kort mot en plastskål med kartonghylse/eske i et flott tiltalende design. Et design som både synliggjør produkt og ikke minst tilberedelsesmåter/serveringsforslag.

 

Med de avanserte trykkmetoder/muligheter som finnes innenfor offsettrykk og stansing på kartong, er det få begrensninger på hva man kan oppnå av salgsfremmende effekter. Med våre hypermoderne trykkpresser kan vi tilby både konvensjonell trykking samt mer avanserte løsninger med matte flater i kombinasjon med høyglans (UV lakk).

 

Ønsker man ytterligere salgsfremmende effekter på emballasjen, kan avansert 3 dimensjonal preging i våre stansemaskiner være en god "prikk over i'en"

 

Ta kontakt med oss på et tidlig tidspunkt i utviklingsfasen. Vi vil på svært kort varsel være behjelpelige med forslag/prøver til Deres produkt. Vi er ikke i tvil om at De som kunde vil være tjent med dette.

 

For å gjenta firmaets slagord gjennom mange årtier -

"Prøv oss i tide, - det er for sent når din produksjon venter på emballasje"

 
X

Passord:

Feil passord.