Trondhjems Eskefabrikk © 2012

Trondhjems Eskefabrikk, Østre Rosten 78, 7075 Tiller

Telefon: 72882020 Telefax: 72886161  E-post :  info@eskefabrikken.com

Trondheims Eskefabrikk AS er stolte av å ha tittelen som Skandinavias mest effektive aktør i forhold til omsetning pr. ansatt.

Trondhjems Eskefabrikk passerte i 2001 100 millioner produserte enheter pr. år. Fra 2001 fram til og med 2011, er vår omsetning fordoblet.

 

Med et så stort produksjonsvolum er det viktig med en moderne maskinpark som gir en hurtig og kontinuerlig produksjon.

Produksjon

Avdelinger

Trondhjems Eskefabrikk AS har så og si daglige avganger til forskjellige destinasjoner rundt omkring i landet. Størstedelen av våre varer går med "egne biler".

 

Fra vår sentrale beliggenhet, så og si midt i landet, kan vi nå de fleste destinasjoner i løpet av neste dag.

For Trondhjems Eskefabrikk AS er det svært viktig at våre forsendelser går med våre faste sjåfører.

Disse sjåførene kjenner våre kunders rutiner og ønsker, og vil dermed være med på å gi bedriften et godt ansikt utad.

 

På destinasjoner nord for Trondheim benyttes som regel båttransport.Ukentlig sendes emballasje til våre kunder via sjøveien.

Transport

Repro-Platefremstilling

Mottak av jobb skjer via Trondhjems Eskefabrikk AS, direkte fra kunde eller byrå som digitalt materiale på CD eller mail. Hovedsaklig jobbes det på mac med illustrator, photoshop, quarkXpress, freehand, indesign etc, men tar også filer for pc om dette er ønskelig. Høyoppløselig pdf-fil kan også mottas som original.

 

Repro kjører prøvetrykk som sendes kunde for godkjenning. I dag lages det digitalt prøvetrykk med raster: Bestcolor Screen Proof. Dette har økt sikkerheten på det digitale materialet som skal benyttes. Når godkjent prøvetrykk med signatur fra kunde er mottatt, klargjøres filer for utkjøring av trykkplater til bruk i våre trykkpresser.

Trondhjems Eskefabrikk AS, Østre Rosten 78, 7075 Tiller - Telefon: 72882020

 
X

Passord:

Feil passord.